Inspiratiedag voor bedrijven

cropped-profiel_coachingsociety_vlag_transperant.png

Inspiratiedagen voor bedrijven

‘Zetten je in beweging!’

Coaching Society organiseert Inspiratiedagen.
Coaching Society  stelt in samenspraak met u een programma vast vol kennis en inspiratie. Een inspiratiedag is interessant voor werkgevers uit het bedrijfsleven en de overheid zoals instellingen voor onderwijs, zorg en maatschappelijke dienstverlening.

Coaching Society stelt samen, regelt en verzorgt!
De bij Coaching Society aangesloten coaches vertegenwoordigen een ‘eenheid in verscheidenheid’ op het gebied van coaching, counseling en training. Coaching Society biedt hierdoor een scala aan mogelijkheden om kennis te delen, te informeren en te inspireren. Coaching Society zoekt voor u de meest passende spreker, dagvoorzitter of presentator, workshopleider of trainer voor uw inspiratiedag voor gezelschappen vanaf 6 personen.

Belangstelling?
Hebt u belangstelling voor het organiseren van een Inspiratiedag en kunt u goed hulp gebruiken bij het bepalen van het doel, het thema, het vinden van de meest geschikte sprekers, trainers/coaches voor de workshops?  Neem dan contact op met Leonard Bouwhuis.  U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand contactformulier.

logo_coaching_society_trans