Coaching Society biedt

logo_coaching_society_trans

Coaching Society wil gastheer zijn en zich bezig houden met ‘hostmanship’. Een gastheer voor coaches door hen een podium te bieden waarop zij zichzelf kunnen presenteren. Een ‘platform’ voor mens of bedrijf, voor diverse coachvragen op evenzoveel terreinen.

Coaching Society biedt:

  • Een presentatie op de website met een link naar de eigen website (Coach Match);
  • Plaatsen van workshops op de website (Workshop insturen);
  • Kosteloos jouw blogactiviteiten delen op de website van Coaching Society op het Coach Blog;
  • Gevonden worden door middel van de verfijnde zoekfunctie;
  • Ledenkorting op deelname aan Coaching Society Inspiratiedagen, -middagen/avonden.
  • Intervisie voor coaches

Presentatiekosten Coaching Society zijn verlaagd!
De kosten voor aansluiting en vermelding op de website bedraagt € 25.00 per jaar.
Bij aanmelding worden er geen eenmalige kosten in rekening gebracht. Bij vernieuwing van het gehele profiel worden € 12.50, na verwerking, in rekening gebracht.

Presenteer jouw workshop op de website
Op de website is ruimte ingericht voor leden van Coaching Society hun workshops te presenteren. Uiteraard met een omschrijving en verwijzing naar de eigen website of aanmeldingsformulier. De publicatie is kosteloos.

Aansluiten bij Coaching Society?
Ben jij coach en heb je belangstelling om je aan te sluiten bij het Coaching Society platform en jezelf te presenteren op de website van Coaching Society? Neem dan contact op met Coaching Society . Maak hierbij gebruik van het contactformulier.

uitroepteken_groen
Coaching Society, een initiatief van Leonard Bouwhuis (Coach bij Eigen Weg Coaching), heeft geen winstoogmerk en heeft als doel coaches een podium te bieden waarop zij zichzelf kunnen presenteren, elkaar kunnen treffen, inspireren en geïnspireerd worden.

Opzegging
Lidmaatschap i.c.m. websitepresentatie worden automatisch verlengd tenzij je een bericht van afmelding stuurt voor 1 december 2018.

Bedrijfsgegevens |
Leonard P.M. Bouwhuis
K.v.K. Leeuwarden: 01074832