Coach Match | Vindplaats van Coaches

logo_coaching_society_trans

WERKWIJZE COACHMATCH

Als u op zoek bent naar een coach kunt u op de website van Coaching  Society oriënteren.

MAAK GEBRUIK VAN DE ZOEKFUNCTIE!

Vind wat je zoekt door gebruik te maken van de zoekfunctie. Zet jouw vraag zo goed mogelijk op papier en zoek op basis van de trefwoorden die je hebt gebruikt. Voer de trefwoorden in en zie daar het resultaat van uw zoekopdracht.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de door u geselecteerde coach door middel van de contactgegevens op de eigen website van deze coach.
U kunt uw wensen aangeven, of aangeven op welke vraag u een antwoord zoekt. Deze coach zal u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dat is meestal een kosteloos gesprek met als doel te verkennen wat uw vraag verder inhoudt en wat de coach te bieden heeft op dat terrein.

In deze persoonlijke ontmoeting onderzoeken degene die gecoacht wil worden en de coach of er over en weer voldoende ‘klik’ is om door te gaan.  Zo ja, dan maken ze afspraken voor het vervolg. (doel, lengte van het traject, aantal sessies, financiën, locatie).

Het kan ook zijn dat uw vraag buiten het bereik van de expertise van de coach ligt. Dan zal de coach dat aangeven in het gesprek en met degene die het betreft kijken waar hij/zij beter terecht kan.

logo_coachmatch

Deel dit bericht!