Ter overname | Coaching Society Platform

Coaching Society biedt haar platform ter overname aan.
Inclusief domeinnaam, website en social media accounts (LinkedIn / Instagram).

Oktober 2008, nu bijna twaalf jaar geleden, heb ik het initiatief genomen Netwerk Coaching Friesland op te richten. In de eerste plaats om een klankbord te bieden, ervaringen te delen, elkaar te informeren en te inspireren. Vervolgens is de provinciegrens vervallen en heeft het netwerk het landelijke sop gekozen onder de naam Coaching Society. Immers er diende zich een nieuwe tijd aan.

Alom zijn mensen op zoek naar inspiratie, de wens om te lezen over de tijdgeest, de eigen visie te verbreden en of te verdiepen. Daarom biedt Coaching Society het Coach Blog, een platform om ervaringen te delen, te informeren en te inspireren.

Nu ruim twee jaar verder, met 216 blogbijdragen op de website, ruim 32.000 bezoekers, wordt de site gevolgd, gelezen, gedeeld en belangrijker nog heeft Coaching Society bijgedragen aan het normaliseren van de begrippen coaching en begeleiding in onze samenleving.

Coaching Society wil gastheer zijn en zich bezighouden met ‘hostmanship’. Een gastheer voor coaches door hen een podium te bieden waarop zij zichzelf kunnen presenteren. Een ‘ingang’ voor mens of bedrijf, voor diverse coachvragen op evenzoveel terreinen.

Nieuwe roerganger
Eind dit jaar doe ik een stap terug als initiator, webmaster en facilitator van Coaching Society en wil mij richten op schrijven, tekenen en schilderen en mij verder verdiepen in spiritualiteit en zingeving.

Coaching Society biedt haar platform ter overname aan. Inclusief domeinnaam, website en social media-accounts (LinkedIn / Instagram).

Heeft u belangstelling voor de overname?
Neem dan contact op met Leonard Bouwhuis | coachingsociety@ziggo.nl
Of maak gebruik van het contactformulier op de website | www.coachingsociety.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s