Coach | Mirjam Rijpkema

foto_mirjam_rijpkema

Studieacademie | Website Studieacademie 

Aanbod
Jongerencoaching voor jongeren van 16 t/m 24 jaar, bij studeren of studiekeuze.

 

Studeren op jóuw manier
Voor jongeren die moeite hebben met leren, die het overzicht kwijt raken of tijd te kort komen. Het doel van jongeren coaching bij studeren is dat jongeren overzicht krijgen, leren om te leren en meer zelfvertrouwen krijgen zodat ze hogere cijfers halen, leren makkelijker wordt en meer plezier hebben in leren.

Maak jouw studiekeuze 
Voor jongeren die niet weten welke studie te kiezen of zich afvragen of ze de juiste studie gekozen hebben heb ik een programma ‘Maak jóuw studiekeuze’.   Ik leer jongeren stappen zetten waarmee ze voor zichzelf duidelijk krijgen welke studie op dit moment bij ze past en hoe ze hun eigen keuze kunnen maken.    Na dit programma is de motivatie voor hun keuze helder. En hebben ze weinig kans op het switchen van studie of studie-uitval doordat ze een studiekeuze maken die aansluit bij hun interesses en persoonlijke eigenschappen.

Examenstress reductie training
Deze training is specifiek gericht op de voorbereiding op de examens, realistisch leren denken, leren omgaan met black-outs en vermindering van examenstress zodat de slagingskans vergroot wordt.

Contact met Mirjam Rijpkema
Wilt u direct contact met Mirjam Rijpkema? Vul dan onderstaand formulier in en zij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Mirjam Rijpkema