Coach | Joanke Sierksma

foto_joanke_sierksma_kleinCoaching & Stressconsultancy Website Essentie Coaching | ∗∗

Omschrijving
De Essentie Coaching & Stressconsultancy is de praktijk van Joanke Sierksma en is gevestigd in Leeuwarden. Joanke is gespecialiseerd in stress, in de breedste zin van het woord. Ze begeleidt vooral mensen met stress-gerelateerde klachten zoals overspannenheid en burn-out.

In een coachingstraject gaat Joanke samen met jou (als cliënt) op onderzoek waar de knelpunten in je leven zitten die de stress veroorzaken. Vervolgens gaan jullie samen op pad om deze punten om te buigen of op te lossen. Alles met als doel om je weer fit en vitaal te laten voelen

Daarnaast werkt Joanke ook als slaapcoach. Ze verzorgt op dit gebied coaching, workshops en cursussen. Stress en slapen hebben natuurlijk alles met elkaar te maken, daarom kun je ze ook niet los van elkaar zien.

Joanke werkt met verschillende methodieken,  o.a. CGT, NLP, RET, Systemisch werk, creatieve technieken, biografisch werken.

image004

Contact met Joanke Sierksma
Wilt u direct contact met Joanke Sierksma? Vul dan onderstaand formulier in en zij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Joanke Sierksma