Nieuwsbrief | November 2017

logo_coaching_society

Coaching Society is zijn 10e jaar in gegaan. Opgericht in oktober 2008 als netwerk voor coaches om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Als een éénheid in verscheidenheid. De blik werd al snel meer naar buiten gericht met als doel de afstand tot het publiek te verkleinen en dat begrippen als coaching en begeleiding normalere begrippen worden in onze samenleving.

De ontwikkelingen op het gebied van het internet en met name door de introductie van social media, kreeg de website een nieuwe vorm. Interactiever en met name door het Coach Blog ook informatiever en tegemoetkomender. De laatste ontwikkelingen deden het aantal bezoekers stijgen en daarom maakte Coaching Friesland onlangs de stap naar een nationaal bereik als Coaching Society, een platform voor Mens & Bedrijf.

Het aantal ‘bloggers bij . . .’ groeit gestaag en zo wordt de website een ‘trefpunt voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling en coaches die hun visie hierop willen delen. Alle reden op je aan te sluiten bij Coaching Society of ‘volger van . . . ‘ te worden van de blogbijdragen op de website.

In de nieuwsbrief staat wat Coaching Society het komend jaar te bieden heeft.

nieuwsbrief_iconNieuwsbrief Coaching Society | November 2017