NIEUW | Inspiratiedagen voor bedrijven

logo_coaching_society

Inspiratiedagen voor bedrijven

‘Zetten je in beweging!

 

Coaching Friesland organiseert Inspiratiedagen. Coaching Friesland stelt in samenspraak met u een programma vast vol kennis en inspiratie. Een Inspiratiedag is interessant voor werkgevers uit het bedrijfsleven en de overheid zoals instellingen voor onderwijs, zorg en maatschappelijke dienstverlening.

De bij Coaching Friesland aangesloten coaches vertegenwoordigen een ‘eenheid in verscheidenheid’ op het gebied van coaching, counseling en training. Coaching Friesland biedt hierdoor een scala aan mogelijkheden om kennis te delen, te informeren en te inspireren. Coaching Friesland zoekt voor u de meest passende spreker, dagvoorzitter of presentator, workshopleider of trainer voor uw Inspiratiedag voor gezelschappen vanaf 6 personen. Coaching Friesland werkt samen met www.sprekersfriesland.nl.

Coaching Friesland | Stelt samen, regelt en verzorgt!
Centrum van de Inspiratiedag is het Hotel-arrangementen ‘de Oorsprong’ te Sint Nicolaasga. Een prachtige locatie die zich in alle opzichten leent zich voor comfortabel en ontspannen sfeer voor het opdoen van inspiratie en nieuwe kennis. De sfeervolle zalen zijn allen gesitueerd rond de mooie overdekte binnentuin. De unieke ligging midden in het prachtige bosgebied ‘Vegelin’ zorgt ervoor dat u tijdens de bijeenkomst naar buiten kunt voor een wandeling, om vervolgens weer fris de bijeenkomst voort te zetten. Ook voor uw wensen ten aanzien van lunch en/of diner zijn er volop mogelijkheden voor zowel de kleine als grote trek. Hotel-arrangementen ‘de Oorsprong’ biedt een gevarieerde kaart met wisselende seizoen gerechten waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van streek– en biologische producten, welke met passie en aandacht voor u worden bereid.

Belangstelling?
Hebt u belangstelling voor het organiseren van een Inspiratiedag en kunt u goed hulp gebruiken bij het bepalen van het doel, het thema, het vinden van de meest geschikte sprekers, trainers/coaches voor de workshops?  Neem dan contact op met Leonard Bouwhuis.  U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier.